Content for id "inhoudkop" Goes Here
Kalender 2017 - 2018

 

Beste whisky vrienden en vriendinnen,

hierbij willen wij jullie onze nieuwe kalender voor het seizoen 2017-2018 voorstellen. Zoals altijd zullen al onze tastings doorgaan in het “Ontmoetingscentrum Scafnis” op het St. Hubertusplein 3290 Schaffen. Begin uur van al onze tastings 20u30!

Begin uur van al onze tastings 20u30!

Ligging.

Ontmoetingscentrum "Scafnis" Sint Hubertusplein, 3200 Schaffen.

Map Locatie

Jullie zijn er allen van harte welkom!!!

 

Tasting & aktiviteiten info

Meer dan 10 jaar vragen we 25€ voor deelname aan een degustatie. Maar zoals jullie wellicht als whiskykenners weten stijgt de prijs van whisky elk jaar, en als we jullie nog interessante single malts willen aanbieden moeten we misschien onsympathieke maatregelen nemen. Daarom hebben de United whiskyclubs Diest, Ham en Linter beslist om vanaf dit seizoen 30€ te vragen voor deelname aan een tasting dit wordt op voorhand betaald en telt als inschrijving.

Ook dit seizoen, verloten wij, een fles single malt onder de mensen die op voorhand de 4 tastings betalen, en dit kost 110 €, te storten op rekeningnummer BE17 7755 9495 9221

Onze jaarlijkse winter whisky wandeling die zal doorgaan op zondag 28 januari 2018. Meer info zullen jullie in de loop van dit seizoen krijgen, noteer alvast de datum in jullie agenda.

Whisky tejaterkaffee.

Een aantal jaren geleden hebben we met succes, humor en whisky dichter bij elkaar gebracht. Ook dit seizoen zullen we deze formule nogmaals aanbieden. We kunnen jullie nog geen exacte datum meegeven, alleen dat het ergens in het voorjaar zal plaats vinden. Hou jullie mailbox goed in het oog want de plaatsen zijn beperkt.

Speciale supertasting vrijdag 9 maart 2017

Deze tasting is exclusief en zal in een hogere prijsklasse zitten, en zal buiten de seizoenprijs aangerekend worden. Inschrijvings info voor deze tasting zal apart doorgestuurd worden……….. DUS inschrijven op voorhand in nu nog niet mogelijk.

 

Het D.W.C whiskyteam : Pros-Jerry & Koen

Download Kalender hier

 

Whisky Kalender Seizoen 2017 - 20178

Vrijdag 6 oktober 2017 : Beginners degustatie.

Voor nieuwe leden en geïnteresseerden starten we ons seizoen zoals elk jaar met een beginners degustatie ! Deelname prijs 25€ (deze is exclusief seizoensprijs) Op voorhand inschrijven is noodzakelijk want de plaatsen zijn beperkt.

Vrijdag 13 oktober 2017 : Explorer tour.

We zijn voor jullie in elke streek opzoek gegaan naar nieuwe en interessante single malts die de laatste maanden op de markt gebracht zijn. Er zijn zelfs nieuwe namen bij.

Vrijdag 1 december 2017 : Sherry meets Whisky.

Iedereen kent de namen wel, Oloroso sherry, Pedro Ximénez (ook wel Pedro Xininez, Ximénès, Jimenez of andere variaties), We bepreken de whisky geuren, kleuren en smaken, maar kunnen we de smaken die de Sherry’s aan de whisky geven eruit halen. Daarom zullen we de Sherry’s naast de whisky’s zetten en degusteren. Het zal een interessante ontdekkingsreis worden.

Zondag 28 januari 2018 : Winter Whisky wandeling.

Noteer alvast de datum, meer info zal jullie nog opgestuurd worden in de loop van dit seizoen.

Vrijdag 9 februari 2018 : Best selling other World whisky’s.

Welsh Whisky, Belgische whisky, Indiaanse Whisky, Zweedse Whisky en zelfs Taiwanese Whisky, vormen in de wereld de snelst groeiende categorie van verkochte whisky’s. Daarom gaan we eens opzoek naar de meest interessante, non-Scottish whisky’s

Vrijdag 4 mei 2018 : Walking degustatie.

Als afsluiter van het seizoen, laten we jullie weer de keuze om zelf jullie tasting samen te stellen op onze jaarlijkse walking tasting.

Slainthe