Content for id "inhoudkop" Goes Here
Kalender 2018 - 2019

 

Beste whisky vrienden en vriendinnen,

hierbij willen wij jullie onze nieuwe kalender voor het seizoen 2018-2019 voorstellen. Zoals altijd zullen al onze tastings doorgaan in het “Ontmoetingscentrum Scafnis” op het St. Hubertusplein 3290 Schaffen.

Opgelet: Begin uur van al onze tastings 20u00!

Ligging.

Ontmoetingscentrum "Scafnis" Sint Hubertusplein, 3200 Schaffen.

Map Locatie

Jullie zijn er allen van harte welkom!!!

 

Tasting & aktiviteiten info

Jullie kunnen deelnemen aan al onze vaste degustaties voor 30€. Deelname aan een tasting wordt op voorhand betaald en telt als inschrijving.   Ook dit seizoen, verloten wij, een fles single malt onder de mensen die op voorhand de 4 tastings betalen, en dit kost 110 €, te storten op  rekeningnummer BE17 7755 9495 9221

Zondag 27 januari 2019 : winter whisky wandeling Onze jaarlijkse winter whisky wandeling zal doorgaan ergens op locatie en we zullen proberen zoals vorig seizoen dit te koppelen aan een bezoek aan een brouwerij – distilleerderij. Meer info zullen jullie in de loop van dit seizoen krijgen, noteer  alvast de datum in jullie agenda.  

Vrijdag 1 maart 2019 : speciale super tasting Deze tasting is exclusief en zal in een hogere prijsklasse zitten, en zal buiten de seizoenprijs aangerekend worden. Inschrijvings info voor deze tasting zal apart doorgestuurd worden……….. DUS inschrijven op voorhand in nu nog niet mogelijk.

 

Het D.W.C whiskyteam : Pros-Jerry & Koen

Download Kalender hier

 

Whisky Kalender Seizoen 2018 - 2019

Vrijdag 5 oktober 2018 : Beginners degustatie met whiskycaffee .

Voor nieuwe leden en ge´nteresseerden starten we ons seizoen zoals elk jaar met een beginners degustatie ! Deelname prijs 25€ ( deze is exclusief seizoensprijs, inschrijven is noodzakelijk) Als jullie willen deelnemen aan het whiskycaffee is betalen op voorhand niet nodig, doch om zicht te hebben op het aantal ge´nteresseerden mogen jullie een mailtje sturen om de deelname te bevestingen.

Vrijdag 12 oktober 2018 : Caskaid, The Generous Spirit .

De vzw CaskAid gaat op zoek naar vaten whisky, bottelt de inhoud en schenkt de opbrengst van deze flessen aan goede doelen.

Daarom vonden wij het leuk om deze mensen eens uit te nodigen om bij ons een degustatie te verzorgen.

Jullie weten allemaal dat wij normaal geen flessen verkopen op onze tastings, maar we willen voor het goede doel een uitzondering maken.

Caskaid gaat op zoek naar pareltjes die achter slot en grendel liggen in afgelegen pakhuizen. De jonge whisky’s die ze ontdekken, laten ze verder rijpen. Zij zoeken ook naar oudere distillaten die al een verfijnde elegantie hebben bereikt en klaar zijn om gebotteld te worden.

Welke single malts zij zullen meebrengen weten we niet, maar we zijn wel benieuwd.

Vrijdag 7 december 2018 : Scottish Whisky Regions  tasting.

We hebben voor jullie alle bekende schotse whisky gebieden bezocht en zeer interessante whisky’s gevonden. Niet alledaagse en oudere single malts zullen de revue passeren. 

Vrijdag 1 februari 2019 : 1ste Whisky battle.

Op deze degustatie zullen er telkens 2 whisky geserveerd worden die ergens een link hebben. Deze link kan van alles zijn, gebied, leeftijd, distilleerderij, vaten, botellaar, enz.  Aan jullie om blind deze link te vinden en de whisky te evalueren.

Vrijdag 3 mei 2019 : Walking degustatie.

Als afsluiter van het seizoen, laten we jullie weer de keuze om zelf jullie tasting samen te stellen op onze jaarlijkse walking tasting.

Slainthe