Content for id "inhoudkop" Goes Here
Kalender 2022 - 2023

Beste whisky vrienden en vriendinnen,

Na een paar rare whisky seizoenen, hopen we van seizoen 2022-2023 terug een normaal whisky seizoen te maken.

We zijn met onze zuster whiskyclubs, van Linter en Ham gaan samen zitten, en hebben samen met hen het volgende whiskyseizoen vorm gegeven.

We zijn dan ook blij dat we onze nieuwe kalender voor het seizoen 2022-2023 mogen en kunnen voorstellen. 

Zoals altijd zullen al onze tastings doorgaan in het “Ontmoetingscentrum Scafnis” op het St. Hubertusplein 3290 Schaffen.

Opgelet: Begin uur van al onze tastings 20u00!

Ligging. Ontmoetingscentrum "Scafnis" Sint Hubertusplein, 3200 Schaffen.

Map Locatie

Jullie zijn er allen van harte welkom!!!  

 

Deelname Tastings

Jullie kunnen deelnemen aan onze vaste degustaties voor 30€.

Deelname aan een tasting wordt op voorhand betaald en telt als inschrijving.

Ook dit seizoen verloten wij 2 flessen single malt onder de mensen die op voorhand de 4 tastings betalen, en dit kost 120 €, over te schrijven op rekeningnummer BE17 7755 9495 9221

 

Activiteiten Info

Zondag 29 januari 2023 : Winter whisky wandeling.

Onze jaarlijkse winter whisky wandeling zal doorgaan in de omgeving van Raeren. En brengen we een bezoek, aan de makers van Lambertus belgian Whisky. Meer info zullen jullie in de loop van dit seizoen krijgen, noteer  alvast de datum in jullie agenda.

Vrijdag 3 maart 2023 : speciale super tasting.

Deze tasting is exclusief en zal buiten de seizoensprijs aangerekend worden. Inschrijvingsinfo voor deze tasting zal apart doorgestuurd worden. DUS : inschrijven op voorhand is nu nog niet mogelijk.  

 

Diestse Whisky Club Kalender seizoen 2022 – 2023    

Vrijdag 7 oktober 2022 : Streken tasting .

Dit seizoen beginnen we met een rondreis doorheen de Schotse streken. Dit is trouwens ook de kans voor nieuwe leden om meer te weten te komen over hoe whisky gemaakt wordt, we zullen dan ook iets dieper ingaan op het productie proces.  

Vrijdag december 2022 : Nieuwe single malt voor Kerstmis .

Elk jaar komen er rond de Kerstperiode nieuwe en interessante whisky’s op de markt. Daar we elk jaar vragen krijgen van mensen, wat moet ik kopen voor persoon X of Y. We gaan samen met jullie opzoek naar het ideale kerstcadeau.   

Vrijdag 3 februari 2023 : Thema tasting “Gordon and Macphail”

 Gordon & MacPhail is een alom bekende onafhankelijke bottelaar van single malt whisky. De bekenste serie die zij voeren is de Connoisseurs Choice Collection. Gordon & MacPhail is een écht familiebedrijf dat hedendaags nog steeds in handen is van de familie die de firma heeft opgericht .

Vrijdag 5 mei 2023 : Walking degustatie.

 Als afsluiter van het seizoen, laten we jullie weer de keuze om zelf jullie  tasting samen te stellen op onze jaarlijkse walking tasting.

  

 

Het D.W.C whiskyteam : Pros-Jerry & Koen  

 

Download Kalender hier